Ravintola kehitti erikoisen ratkaisun – autokaistan tilaukset otetaan vastaan kotona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruspandemian aikana monet ravintolat ovat joutuneet keksimään monia luovia ratkaisuja. Asiakaspaikkoja on jouduttu ravintolan sisätiloissa vähentämään huomattavasti, minkä vuoksi monet yrittäjät ovat alkaneet myymään ruoka-annoksia myös mukaan otettaviksi.

Nyt YouTube-videolla nähdään eräs luova ratkaisu, jonka Chick-Fil-A -pikaruokaravintola on tehnyt. Asiakas oli päättänyt lounastauollaan hakea autolla ravintolasta ruokaa autokaistalta mukaan, mutta yllättyi siitä millä tavalla tilaus otettiin vastaan.

Ruokatilauksen vastaan ottava työntekijä ei ollutkaan itse ravintolassa paikan päällä. Pienen näytön ruutuun ilmestyneestä kuvasta päätellen nainen palveli asiakasta kotonaan ja otti tilauksen vastaan omassa olohuoneessaan, josta hän välitti sen ravintolassa työskenteleville kokeille.