Uskomaton suoritus – auto peruutettiin kanaalin yli kahden lankun varassa

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ajoneuvojen saaminen erilaisten esteiden yli voi olla todellinen taitolaji. Viraalina levinneellä videolla todistetaan pakettiauton ajajan hämmästyttävää ja jopa hermoja raastavaa taidonnäytettä, joka todennäköisesti onnistuisi edes monilta kokeneimmilta kuljettajilta.

Twitterissä levinneellä videolla pakettiautoa yritetään saada veden täyttämän kanavan toiselle puolelle. Tehtävä ei ole erityisen helppo. Kanavan yli ei nimittäin kulje siltaa, vaan sellaisen virkaa toimittavat kaksi ohutta lankkua.

Pakettiauton kuljettaja ottaa vastaan uhkarohkean haasteen. Hän lähtee peruuttamaan ajoneuvolla, yrittäen tasapainotella sen renkaita kahden ohuen lankun varassa. Piinaava tilanne päättyy kuitenkin onnellisesti, sillä ajoneuvo saadaan toiselle puolelle onnistuneesti kuin ihmeen kaupalla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.