Vicky Pattison pysäyttävästä poseerauksestaan: ”Laihuus ei aina tarkoita tervettä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosituksi aikoinaan noussut amerikkalainen realitysarja Jersey Shore sai Britanniassa kopion nimeltä Geordie Shore. Sarjan tähtenä tunnetuksi tullut Vicky Pattison on sarjan kuvaamisen jälkeen jäänyt kuuluisuuteen näyttävien somekuvien ja satunnaisten televisioesiintymisien kautta.

Realitykaunotar julkaisi itsestään nyt näyttävän ennen ja jälkeen -kuvaparin. Toisessa kuvassa Vicky Pattison nähdään nuorempana ja huomattavasti hoikempana. Toisessa kuvassa 33-vuotias Vicky Pattison poseeraa hymy huulillaan näyttäen vahvalta ja hyvinvoivalta.

Vicky Pattison kertoi olleensa nuorempana onneton, koska hän tavoitteli jatkuvaa täydellisyyttä ja oli pakkomielteinen hänen painostaan ja vaatteidensa kokolapuista. Nainen ei ollut ikinä tyytyväinen ja kadotti itsetuntonsa kokonaan. Pattison oli hyvin hoikka, mutta se ei tehnyt hänestä onnellista koska kyse oli hänen mielenterveydestään.

Vicky Pattison myöntää, että hoikempana hän oli vain ahdistunut, yksinäinen ja jatkuvasti todella nälissään. Nyt hän on vahva, hyvinvoiva ja pystyy pitämään elämänsä terveessä tasapainossa. Pattisonin mukaan ihmisten ei tulisi asettaa itselleen niin suuria ulkonäköpaineita vaan huomata, että heidän arvonsa koostuu monista muista asioista kuin ulkonäöstä.