Khloe Kardashian rannalla – kuuluisat kurvit biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian on ollut hetki sitten rentouttavalla rantalomalla siskojensa ja heidän lastensa kanssa. Matkan aikana nainen on saanut napattua varastoon paljon upeita bikinikuvia, joita tähti on ripotellen julkaissut sosiaalisessa mediassa.

Khloe Kardashian julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan upean kuvan, joka on napattu kauniilla hiekkarannalla Turks- ja Caicossaarilla. ”Unohdan jatkuvasti tämän kuvien julkaisemisen. Olen julkaissut nyt lähes kaikki rantakuvat”, kaunotar kertoo kuvatekstissään vihjaillen, että lisää upeita lomakuvia on vielä tiedossa.

Kuvassa 36-vuotiaalla Khloe Kardashianilla on yllään mustat bikinit ja rantavaate, joka heiluu kauniisti merituulessa. Kuvassa etenkin naisen pyöreä takapuoli ja kapea vyötärö korostuvat kun tähti poseeraa näyttävää sivuprofiiliaan esitellen.