Kissa ei halunnut jakaa ruokaansa – turvautui odottamattomiin voimatoimiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet ovat hyviä pitämään omia reviirejään etenkin silloin kun kyse on ruoasta. Nyt videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa kissa ei halunnut jakaa saamaansa ruokaa lajitoverinsa kanssa.

YouTube-videolla nähdään miten kahden pienen kissan edessä on iso kasa kuivamuonaa. Toinen kissa on kuitenkin päättänyt omia itselleen koko pinon raksuja eikä aio jakaa niitä ystävänsä kanssa. Se pitää kaverinsa päästä tassullaan kiinni ja työntää kissaa pois päin syödessään samalla itse.

Videon kuvannut mies on päättänyt ruokkia pihallaan vierailevia katukissoja ja yllättyi näkemästään lopputuloksesta. Kommenttikentässä eräs katsoja oli kuitenkin ovelana neuvonut, että ruoka olisi pitänyt jakaa erillisiin kasoihin, että kissat olisivat päässeet kukin syömään omassa rauhassaan.