Jennifer Aniston täytti 52 vuotta – seurustelee uuden mysteerimiehen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jennifer Aniston täytti juuri 52 vuotta. Näyttelijän hyvä ystävä ja pitkäaikainen kollega Frendit-sarjasta Courteney Cox onnitteli naista sosiaalisessa mediassa vanhoilla yhteiskuvilla. Coxin mukaan heidän pitkästä ystävyydestään kertoo paljon jo se, että hän on jo vuosien ajan kutsunut Jenniferiä lempinimellä Jenny Louise, vaikka ei edes muista enää nimen alkuperää.

Jennifer Anistonin elämässä uusi vuosi näyttää tuoneen myös uuden rakkauden mukanaan. In Touch Weekly -sivuston saamien tietojen mukaan Aniston on alkanut tapaamaan uutta miestä, jonka kanssa suhde on vähitellen muuttumassa vakavammaksi.

Lähipiirin mukaan Jennifer Anistonia ja hänen uutta miestään yhdistää rakkaus ulkomaisiin elokuviin, ruoanlaittoon ja koiriin. He pitävät paljon hauskaa yhdessä, minkä lisäksi mies saa tähden tuntemaan olonsa turvalliseksi hänen seurassaan.