Jessica Alves bongattiin Thaimaassa – leikkeleekö jälleen itseään?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lukuisia kauneusleikkauksia läpikäynyt Jessica Alves on hehkuttanut, että on vihdoinkin onnellinen naisena. Hänelä on historiassaan pieleen menneitä plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, jotka ovat aiheuttaneet vakavia tulehduskierteitä. Silti hän on jälleen menossa kauneusleikkaukseen.

Jessica Alves on julkaissut videoita ja kuvia Instagramin tarinoihin Thaimaan Bangkokista. Naisen rintavako on esillä korostetusti ja hän näyttää hyvinvoivalta ja terveeltä. Sukupuolen vaihtaminen on kannattanut, sillä Jessica hehkuu aivan uudella tavalla.

Hän on julkaissut myös videon Kamol Cosmetic Hospital -nimiseltä vastaanotolta. Tiedossa ei ole, mihin toimenpiteeseen nainen on menossa. Moni toivoo, että Jessica Alves ymmärtäisi lopettaa riskaabelit leikkaukset ajoissa, ennen kuin tapahtuu jotain vakavaa.