Kevin Hartin henkilökohtainen shoppailija varasti tähdeltä miljoonan – osti itselleen luksustuotteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja koomikko Kevin Hart on tunnettu monista elokuvista. Mies on loistanut etenkin komediaelokuvissa ja onnistunut tekemään itselleen urallaan melkoisen omaisuuden. Nyt on käynyt ilmi, että tähden henkilökohtainen shoppailija on myös hyötynyt miehen rahoista hänen tietämättään.

Dylan Jason Syer on toiminut vuosien ajan 41-vuotiaan Kevin Hartin henkilökohtaisena shoppailijana. Tähti on valtuuttanut 29-vuotiaan Syerin käyttämään hänen luottokorttiaan ostoksiin, jotka on tarkoitettu Hartille. Samalla nuori mies oli kuitenkin käyttänyt luottokorttia myös omiin ostoksiinsa luvattomasti.

Dylan Jason Syer oli Kevin Hartin ostosten jälkeen tallettanut itselleen tiedot Hartin luottokortista. Kuluvan 19 kuukauden aikana Syer oli ostanut itselleen lähes miljoonalla dollarilla arvokkaita kelloja, taidetta ja huippusuunnittelijoiden laukkua. Mies on nyt People-sivuston mukaan syytettynä varkaudesta, varastettujen esineiden hallussapidosta, identiteettivarkaudesta ja suunnitelmallisesta huijaamisesta.