Koronapositiivinen pelasi höntsäkiekkoa Mäntsälässä – monta altistunutta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Mäntsälän Hirvihaaran ulkoilukentällä on pelannut jääkiekkoa koronavirusta sairastava henkilö keskiviikkona 3. helmikuuta kello 19:00-20:30. Muille pelaajille on tullut mahdollisia koronavirusaltistumisia.

– Suosittelemme, että kyseisenä aikana pelailussa mukana olleet henkilöt hakeutuvat koronatestiin viivytyksettä. Mikäli ilmenee koronaoireita, jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus, Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä tiedottaa.

Kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen muistuttaa, että koronasuositukset ja rajoitukset ovat edelleen voimassa aikuisten harrastustoiminnassa. Yli 20-vuotiaiden organisoitu harrastustoiminta sisä- ja ulkotiloissa on keskeytetty, ja harrastusvuoroja ulkokentillä ei pidetä. Lisäksi aluehallintoviranomaisen kokoontumisrajoitus koskee yli 10 hengen ryhmiä.