Pasha Pozdnyakova esitteli poveaan talvipakkasessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori helsinkiläistynyt kaunotar Pasha Pozdnyakova on noussut vuodessa kansainväliseen huippusuosioon, ja hän on nykyisin yksi maailman seuratuimmista suomalaisista sosiaalisessa mediassa. Taanoin Pozdnyakovan seuraajamäärä nimittäin ylitti miljoonan rajan, johon aniharva suomalaisjulkkis on aiemmin kyennyt.

Savonlinnan povipommina aiemmin tunnettu ja sittemmin helsinkiläistynyt nuori nainen esittelee nyt valtavaa poveaan hyytävissä tunnelmissa, sillä hän poseeraa somepäivityksessään erittäin paljastavassa asussa talvipakkasessa. Kuvansa yhteydessä Pasha tiedustelee seuraajiltaan millaisen arvosanan he antaisivat hänen asulleen.

Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Patreon-palvelussa Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Taannoin Pasha avautui itsetunto-ongelmistaan ja kehostaan. Hän lausui viisaita sanoja siitä miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän lakkaa selittelemästä itseään muille ja ryhtyy tekemään juuri sitä mitä haluaa.