Eva Mendes viettää päivänsä aamutakissa – lapset saavat nyt kaiken huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Eva Mendes tunnetaan useista elokuvarooleista, joista suureen suosioon ovat nousseet muun muassa Hurjapäät-elokuvat. Eva Mendes on seurustellut Ryan Goslingin kanssa jo noin kymmenen vuotta ja heillä on kaksi lasta, Esmeralda Amada Gosling ja Amada Lee Gosling.

Eva Mendes kertoi hetki sitten, että hän on viime aikoina viettänyt vähemmän aikaansa sosiaalisessa mediassa, koska hänen tyttärensä mielestä nainen oli ollut liikaa puhelimellaan. Nyt 45-vuotias tähti julkaisi itsestään kuvan, jossa hän on harmaa aamutakki yllään ilman meikkiä. Kuvan yhteydessä nainen kertoo, että hän viettää nykyään kaikki päivänsä aamutakissa, koska ei jaksa pukeutua.

Eva Mendes kertoi myös, että näinä päivinä hänen lapsensa saavat naisen kaiken huomion. Perheenäiti kuitenkin myöntää, että arki lasten kanssa on haastavaa. Sen vuoksi hän halusikin jakaa seuraajilleen 10 lasten kasvattamiseen ja lapsiperheen arkeen keskittyvää Instagram-tiliä, joista hän itse on saanut voimaa arjessa jaksamiseen.