Kylie Jenner biksuissa ilman meikkiä – poseerasi luonnonkauniina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner vietti juuri rentouttavan viikonlopun luksusmajoituksessa Meksikossa isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa. Kylie Jenner ehti olemaan kotona vain muutaman päivän kunnes hän jo suuntasikin uudelle lomalle siskojensa ja Sormi-tyttärensä kanssa.

Tällä kerralla naiset lähtivät lapsineen lomalle julkkisten suosimille Turks- ja Caicossaarille. Kylie Jennerin sosiaalisen median kanavat ovat viime viikkojen aikana olleet aurinkolomien vuoksi pullollaan kauniita bikinikuvia, jotka saivat jälleen jatkoa.

Tuoreissa kuvissaan 23-vuotias kosmetiikkamoguli poseerasi harvinaisen luonnonkauniina. Kylie Jennerillä ei ollut lainkaan meikkiä kun hänestä napattiin ulkona näyttäviä bikinikuvia Diorin mustassa uima-asussa, joka paljasti tähden kurvikkaan vartalon.