Floridalaisravintolan kuva leviää verkossa: ”Kasvovaippoja ei tarvita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronakriisin myötä ympäri maailmaa miljardit ihmiset joutuvat käyttämään kasvomaskeja, jotta koronavirus ei leviäisi. Jokainen vastuullinen ihminen käyttää kasvomaskeja ja muita varotoimia, mutta ikävä kyllä aina löytyy myös vastuuttomia tapauksia. Nyt floridalainen ravintola on noussut somejulkisuuteen maskilinjauksensa johdosta.

Yhdysvaltojen Floridassa Spring Hillin kaupungissa sijaitseva BeckyJack’s Food Shack ilmoittaa jo ulko-ovellaan, että heidän ravintolassaan ei tarvitse käyttää kasvomaskia. Ilmoituksesta on tullut somehitti, koska sen sanamuoto on poikkeuksellinen. Ilmoituksessa nimittäin julistetaan, että ”Kasvovaippoja ei tarvita, kaikki ovat tervetulleita”.

Ravintola saa parhaillaan kovasti kritiikkiä osakseen, koska maskittomuutta pidetään vastuuttomuutena ja ravintola voi linjauksensa vuoksi muodostua koronalingoksi. Kuva lähti leviämään verkossa sunnuntaina, kun se julkaistiin ravintolan omalla Facebook-sivulla. Ravintolan omistaja Jesse Fox on vahvistanut asiasta uutisoineille medioille, että kuvasta on tullut ravintolaan runsaasti palautetta.