Odotettu ilouutinen: Meghan Markle on raskaana!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meghan Markle odottaa toista lasta prinssi Harryn kanssa. Pariskunta on julkaissut onnellisen odotuskuvan, jossa Meghan Marklen vatsa on kauniisti pyöristynyt. Lapsi on hartaasti odotettu.

Meghan Markle paljasti hiljattain New York Timesiin kirjoittamassaan artikkelissa saaneensa heinäkuussa keskenmenon. Markle kuvaili lapsen menettämistä lähes kestämättömäksi suruksi. Yhdysvaltojen Kalifornian Montecitoon asettunut Sussexin herttuapari ovat äärimmäisen onnellisia perheenlisäyksestä, Page Six kertoo.

Pariskunnan Archie-niminen poika täyttää kaksi vuotta toukokuussa. Huhut raskaudesta alkoivat jo aiemmin Meghan Markle lakitiimin pyytäessä Britain’s Mail -lehden oikeusjutun siirtämistä yhdeksällä kuukaudella. Lisäksi Meghan Markle esiintyi jouluna julkisuudessa paksussa villapaidassa ja takissa vatsaansa peitellen.