Realitytähti Stassi Schroeder ei kestä otsaryppyjään: ”Ikävöin Botoxia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjasta tunnetuksi tullut realitytähti ja kirjailija Stassi Schroeder sai ensimmäisen lapsensa hänen aviomiehensä Beau Clarkin kanssa. Stassi Schroeder synnytti terveen tyttövauvan torstaina 7. tammikuuta. Vauva painoi syntyessään 3,26 kiloa ja oli pituudeltaan 48,3 senttimetriä.

Stassi Schroeder ei ole raskausaikana saanut ylläpitää täyteainepistoksia, joihin hän on tottunut. Myös Botox on vuoden aikana kulunut naisen kasvoilta, mikä on saanut tähden otsan jälleen kurtistumaan kun hän nostaa kulmakarvojaan.

– Kaipaan meikattavana olemista, kaipaan päivän asuja, jotka ovat jotain muuta kuin olohousut ja ikävöin Botoxia, tähti kertoo Instagram-tarinassaan ja rypistää otsaansa.

Nainen on myös nauttinut siitä, että raskaushormonit saivat hänen huulensa näyttämään pulleammilta. Stassi Schroederin mielestä onkin epäreilua miten huulet palautuivat heti synnytyksen jälkeen normaaleiksi.

Stassi Schroeder, Instagram