Shanina Shaik esitteli rantakuntonsa – syntisen punaisissa biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Juuri 30 vuotta täyttänyt kaunotar nähdään upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa, jonka kanavia nainen päivittääkin ahkerasti.

Tällä kerralla Shanina Shaik esitteli solakkaa mallivartaloaan 2,2 miljoonan Instagram-faninsa silmien iloksi tuoreella bikinikuvalla. Kuvassa Shaik poseeraa kameralle punaisissa bikineissä, jotka korostavat upeasti tähden treenattua vartaloa.

Shanina Shaik on aloittanut viime vuonna uusia harrastuksia, joista yksi on aamulenkkeily puistossa. Nainen on halunnut koronapandemian aikana keskittyä omaan hyvinvointiinsa ja terveyteen kun hänellä on ollut siihen enemmän aikaa työrintaman hiljennyttyä.