Bella Hadid julkaisi unohdetut lomakuvansa – rantatyyli kääntää katseet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isosiskonsa Gigi Hadidin jalanjälkiä muodin pariin seurannut kaunotar Bella Hadid on onnistunut viime vuosien aikana saamaan kunnolla jalansijaa mallina. Nainen on toiminut jo lähes kaikkien suurimpien muotitalojen näytöslavoilla ja esiintynyt säännöllisesti myös Vogue-lehden kannessa.

Bella Hadid julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa nainen nähdään vaihtelun vuoksi ilman meikkiä. Kuvat ovat aiemmin tehdyllä trooppisella lomamatkalla napattuja otoksia, jotka ovat unohtuneet naisen puhelimeen ilman julkaisua.

Bella Hadid istuu kuvissa golfkärryssään kuskin paikalla ystäviensä kanssa. Naisella on yllään valkoiset bikinit, tennarit ja lanteille kietaistu läpikuultava huivi. Rennosta tyylistä tekee hieman huolitellumman kultaiset rannekorut, vyötäröä koristava simpukoista tehty ketju ja näyttävä kultainen kaulakoru.