Elsa Hosk synnytti vauvan kotona ilman kipulääkkeitä – näin kommentoi tuntemuksiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai 11. helmikuuta esikoisensa hänen poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä.

Nyt 32-vuotias Elsa Hosk julkaisi hänen Instagram-kanavallaan pitkän synnytyskertomuksen upeiden raskausaikana otettujen kuvien kera. Hosk muutti synnytysdokumentin katsottuaan omaa suunnitelmaansa ja päätti synnyttää vauvan kotona ilman lääkkeellistä kivunlievitystä.

Elsa Hosk kuvaili kokemiaan synnytyksen vaiheita ja kiputiloja hyvin tarkasti. Nainen sai kipuunsa apua suihkusta ja ammeesta, jossa vauva lopulta myös pitkän ponnistelun jälkeen syntyi. Hosk kertoi tunteneensa olonsa eläimelliseksi kaiken kivun keskellä.