Kanye Westin mielenterveys järkkyy – ero Kim Kardashianista ottaa koville

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West ja hänen julkkisvaimonsa Kim Kardashian ovat eroamassa. Pariskunnan erosta on uutisoitu maailmanlaajuisesti jo kuukausien ajan, mutta kumpikaan osapuoli ei ole vielä julkisesti antanut lausuntoa asiasta. Yksityiskohtia erosta on kuitenkin jo vuotanut ulos julkisuuteen.

Ero on ollut kummallekin osapuolelle vaikea. Lähipiiri on People-sivuston mukaan kommentoinut Kanye Westin mielenterveyden järkkyneen käynnissä olevan eron vuoksi. Mies on ollut todella allapäin, surullinen ja ahdistunut. Hän on alkanut viimein sisäistämään sen, että hänen avioliittonsa Kim Kardashianin kanssa on todella tullut päätökseensä.

Kim Kardashian on kuitenkin tehnyt selväksi miehelle sen, että Kanye West saa koska tahansa tulla tapaamaan lapsiaan, jotka ilmeisesti jäävät asumaan äitinsä luo. Kanye Westillä ja Kim Kardashianilla on yhdessä neljä lasta, seitsemänvuotias North, viisivuotias Saint, kolmevuotias Chicago ja yksivuotias Psalm.