Koira putosi jäihin – pelastuminen tallentui dramaattiselle videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasin asukkaita ovat viime päivinä koetelleet talvimyrskyn mukanaan tuomat alueelle harvinaisen kylmät säät. Viraalina levinnyt tuore video osoittaa, etteivät vaarassa ole olleet ainoastaan osavaltiossa asuneet ihmiset.

Valvontakameran ikuistamalla videolla Southlakessa asuvan Dan Holmesin australianpaimenkoirat ovat ulkoilemassa kodin takapihalla. Toinen koirista kävelee uima-altaan jäätyneellä pinnalla, kun jää pettää sen jalkojen alta. Lunta luomassa ollut Dan kuuli vaimonsa huudon ja riensi nopeasti koiransa apuun.

Dan putosi itsekin hyiseen veteen pelastaessaan koiraa, mutta sai lopulta lemmikin ja itsensä takaisin kuivalle maalle. Hän kertoo Fox 6 -uutissivustolle jakaneensa dramaattisen videon muistuttaakseen ihmisiä lemmikkien vahtimisen tärkeydestä etenkin yllättävien sääolosuhteiden keskellä.