Kolmevuotias laskee lumilaudalla – uskomaton taidonnäyte videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset osaavat välillä yllättää aikuiset sillä miten nopeasti he oppivat erilaisia taitoja. Moni vanhempi pelkää lapsensa puolesta ja yrittää rajoittaa lapsen temppuilua, mutta yleensä juuri kiipeileminen ja esimerkiksi lapsille tarkoitetut sirkuskoulut kehittävät lasten motorisia taitoja parhaiten.

Nyt YouTube-videolla nähdään kolmevuotias tyttö Aubrin, joka osaa laskea todella taitavasti lumilaudalla. Tytön isä on kuvannut lastaan ylpeänä videolle kun Aubrin laskee lumilaudan päällä loivaa mäkeä alaspäin maltillisella vauhdilla.

Aubrin osaa tasapainotella laudan päällä ja ohjata lumilautaa haluamaansa suuntaan. Lopulta tyttö myös jarruttaa isänsä käskystä. Vanhemman mukaan tyttö alkoi opettelemaan lumilautailua ollessaan puolitoistavuotias. Tämä on tytön kolmas talvi kun hän pääsee laskemaan.