Naked Attraction -kilpailija innostui liikaa – jouduttiin poistamaan studiosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naked Attraction -deittiohjelmassa seuraa etsitään nimen mukaisesti vailla rihmankiertämää. Seuraa etsivä saa eteensä viisi alastonta deittiehdokasta, joista paljastetaan vähän kerrassaan enemmän ja enemmän. Sarjan hiljattain alkaneen suomalaisversion lisäksi Discovery+ -palvelussa on esitetty myös sen alkuperäistä brittiversiota.

Nyt Naked Attraction UK -ohjelmaa juontava Anna Richardson on tehnyt Andy Jayen podcastissa paljastuksia sarjan kulissien takaa. Miespuoliset osallistujat haluavat studion olevan mahdollisimman lämmin, ja se saattavat yrittää hieroa peniksiään vaivihkaan kopeissa saadakseen ne näyttämään isommilta. Naisosallistujat ovat puolestaan halunneet studiota kylmemmäksi, jotta heidän rintansa olisivat ohjelmassa näyttävimmillään.

Richardson paljastaa myös erään miesosallistujan innostuneen liikaa koppinsa sisällä. Niinpä ohjelman studiojärjestäjä joutui poistamaan osallistujan kopista, jotta tämä voisi hieman hillitä itseään ja antaa innostumisensa laskea takaisin televisioruuduille soveliaalle tasolle. Osallistuja pääsi lopulta palaamaan takaisin studioon.