Uskomaton näky – mies kiitää jäätä pitkin retkituolin ja viltin avulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Upeat ja aurinkoiset talvisäät ovat saaneet ihmiset liikkumaan enemmän ulkona ja panostamaan myös talviurheiluun. Moni on voinut nauttia etenkin järven jäällä kävelemisestä ja hiihtämisestä nyt kun jää on monin paikoin tarpeeksi paksua. Nyt videolla nähdään hyvin erikoinen tyyli liikkua jäällä.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa mies on keksinyt ottaa ilon irti hyvin tuulisesta säästä. Mies on mennyt taiteltavan retkituolinsa kanssa järven jäälle istumaan ja ottanut ison viltin näköisen kankaan mukaansa.

Mies on kiinnittänyt kankaan toisen pään keppiin ja pitää toisesta päästä kangasta kiinni luodakseen viltistä ison purjeen. Heti kun hän nostaa purjeen ilmaan, tuuli tarttuu siihen kiinni ja alkaa kuljettamaan miestä liukkaalla jäällä tuolinsa kanssa kohti rantaa.