Etsintäkuulutettu antautui – ei kestänyt ihmisiä koronakaranteenissa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Omaan kotiin eristätyminen korona-aikana on käynyt monille raskaaksi. Erään etsintäkuulutetun miehen on jopa paljastettu kyllästyneen samojen kasvojen tuijottamiseen niin pahasti, että hän päätti lopulta antautua vapaaehtoisesti poliisille.

Nimeämätön mies oli antautunut Iso-Britannian Sussexin poliisille keskiviikkona 17. helmikuuta. Mies oli kertonut viranomaisille kyllästyneensä ihmisiin, joiden kanssa hän vietti aikaa eristyksissä. Tapauksen paljasti Sussexin poliisivoimissa työskentelevä Darren Taylor twiitissään.

– Rauhaa ja hiljaisuutta! Etsintäkuulutettu mies antautui tiimillemme eilen iltapäivällä kerrottuaan palaavansa mielummin vankilaan kuin viettävänsä enää aikaa niiden ihmisten seurassa, joiden kanssa hän asui! Hän on vangittuna ja palaamassa takaisin vankilaan viettämään aikaa itsekseen, Darren Taylor kirjoitti.