Unelmien poikamiestyttö soutaa ja huopaa – ero kesti vain viikkoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Clare Crawley toimi tuoreen Unelmien poikamiestyttö -ohjelman kaunottarena, joka etsi rinnalleen aviomiestä. Nainen löysi täydellisen kumppaninsa heti ensimmäisessä jaksossa, minkä vuoksi tuotantotiimi joutui vaihtamaan poikamiestytön toiseen lennosta kesken kauden.

39-vuotias Clare Crawley poistui sarjasta Dale Mossin kanssa ja pariskunta meni heti kihloihin. Kihlat kestivät vain pari kuukautta kunnes Moss ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että hän ja Crawley ovat eronneet. Nyt pariskunta on kuitenkin jälleen palannut yhteen.

Clare Crawleyn ja Dale Mossin parisuhde on ollut melkoista vuoristorataa. Crawley ja Moss olivat muutaman viikon erossa, mutta nyt rakastavaiset näyttävät People-sivuston mukaan palanneen jälleen takaisin yhteen. Kaksikko on nähty ravintoloissa treffeillä ja romanttisilla kävelyillä hiekkarannalla.