Halle Berryltä romanttinen kuvasarja – ei olekaan eronnut poikaystävästään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry nautti pitkään elämästään sinkkunaisena, mutta syyskuussa tähti löysi uuden rakkaan rinnalleen ja alkoi seurustelemaan muusikko Van Huntin kanssa.

Halle Berry ei ole juurikaan julkisuudessa puhunut parisuhteestaan muusikko Van Huntin kanssa, mutta taannoin julkaistun kuvan perusteella moni oletti pariskunnan eronneen. Berry kertoi julkaisemansa kuvan yhteydessä miten hän ei halua pitää väärää miestä rinnallaan ja kokee, että naiset eivät ole miehille mitään velkaa. Tämä sai monet olettamaan, että nainen on sinkku.

Ystävänpäivän kunniaksi Halle Berry julkaisi kuitenkin romanttisen kuvasarjan Van Huntin kanssa. Kuvatekstissään hän rohkaisi fanejaan etsimään rakkautta ja olemaan luovuttamatta sen suhteen vaikka sen oikean löytymiseen menisi 54 vuotta niin kuin hänellä.