Jason Sudeikis ei haikaile enää Olivia Wilden perään – tapailee nyt nuorta mallikaunotarta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Olivia Wilde erosi viime vuoden lopulla hänen pitkäaikaisesta kihlatustaan, koomikko Jason Sudeikisistä. Wilde alkoi melko pian eron jälkeen seurustelemaan nuoremman brittipopparin Harry Stylesin kanssa ja muutti miehen kanssa ystävänpäivänä saman katon alle.

Olivia Wildestä eroaminen otti lähipiirin mukaan Jason Sudeikisille todella kovilla. Jonkin aikaa 45-vuotias mies haikailikin entisen puolisonsa perään, koska hän olisi halunnut yhdistää perheensä takaisin. Olivia Wildellä ja Jason Sudeikisilla on yhdessä kaksi lasta, 6-vuotias poika ja 4-vuotias tytär. Nyt mies on kuitenkin löytänyt itselleen jo uuden rakkaan.

Jason Sudeikis on alkanut Daily Mail -sivuston mukaan tapailemaan 34-vuotiasta mallikaunotarta Keeley Hazellia. Suhde on vielä alkutekijöissään, mutta parivaljakko on kuitenkin viime aikoina viettänyt paljon aikaa yhdessä ja Sudeikisin sanotaan olevan hyvin ihastunut 11 vuotta nuorempaan malliin.