Kourtney Kardashian kirjoitti rakkauskirjeen – Travis Barker jakoi sen somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston luoja Kourtney Kardashian on parin kuukauden ajan tapaillut Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullutta rumpalia Travis Barkeria. Pariskunta teki noin viikko sitten suhteestaan Instagramissa virallista julkaisemalla kuvan, jossa he pitivät toisiaan käsistään kiinni.

Kourtney Kardashian päätti kirjoittaa rakkaalleen lyhyen rakkauskirjeen käsin. 45-vuotias Travis Barker oli pitänyt kirjettä niin ihastuttavana, että hän päätti ottaa siitä kuvan ja jakaa sen omassa Instagram-tarinassaan seuraajiensa nähtäville.

– Kaikille hauskoille seikkailuille. Tuhotkaamme toisemme täydellisesti. Rakkaudella Kourtney, Kardashian kirjoitti kirjeessään.

Pariskunnan tapailu on jo aiheuttanut hieman draamaa sosiaalisessa mediassa. Travis Barkerin ex-vaimo ja hänen lastensa äiti Shanna Moakler tykkäsi taannoin fanin kommentista, jossa Moakleria verrattiin Kardashianiin ja kerrottiin, että Travis Barker on vaihtanut naisen huonompaan.