Mies aloitti 46 päivää kestävän olutpaaston – kerää rahaa kärsiville ravintoloille

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pääsiäiseen johtava aika on joissain uskonkunnissa perinteisesti paaston aikaa. Erään yhdysvaltalaismiehen vuosittainen paasto kuitenkin eroaa melkoisesti siitä, millaiseksi monet mieltävät perinteisen paastoamisen.

Yhdysvaltojen Cincinnatissa asuva olutharrastaja Del Hall on aloittanut niin kutsutun olutpaaston. Siinä hän saa suuren osan ravinnostaan oluesta, mustasta kahvista ja yrittiteestä. Hall on suorittianut olutpaaston jo kahtena edellisvuotena ja väittää laihtuneensa jopa 20 kiloa, pudottaneensa verenpainettaan ja parantaneensa kolesteroliarvojaan.

Del Hallin mukaan olutpaasto ei nimestä huolimatta tarkoita sitä, että hän joisi alkoholijuomaa jatkuvasti. Sen sijaan hän nauttii yhdessä päivässä 3-5 olutta. Tempauksensa aikana Hall tulee myös keräämään rahalahjoituksia koronan vuoksi kärsineille paikallisille baareille ja ravintoloille, uutisoi Fox 19.