Asuntoilmoitus herättää hämmennystä – koti täynnä mallinukkeja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet on täynnä asuntoilmoituksia, joissa kodeista on pyritty ottamaan houkuttelevia kuvia vaihtelevalla menestyksellä. Aina toisinaan sosiaalisessa mediassa leviää viraalina massasta poikkeavia ja jopa suorastaan hämmentäviä ilmoituksia myytävistä ja vuokrattavista kodeista.

Kalifornian South Lake Tahoessa on parhaillaan myynnissä kaksikerroksinen talo. Sitä kuvaillaan Zillow-palvelussa julkaistussa ilmoituksessa tilavaksi ja sijainniltaan hyväksi paritaloksi, josta pienellä kunnostuksella tulisi loistava koti. Monien huomio kuitenkin kiinnittyi asuntoilmoituksen kuvien erikoisiin yksityiskohtiin.

Paritalosta oteuissa kuvissa sen huoneisiin oli aseteltu poseeraamaan lukuisia naisia esittäviä mallinukkeja. Otokset herättivät hämmästystä sekä jopa järkytystä sosiaalisessa mediassa, ja niiden kuvailtiin luovan taloon jopa sarjamurhaajatyylistä tunnelmaa. Epäselväksi jää, saako kodin mahdollinen uusi ostaja lukuisat nuket kaupan päälle.