Tanskalaismalli pakarat paljaana – lomakuvassa häivähdys paratiisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver on tullut vuosien saatossa monille tutuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Tähti on reilun viikon aikana hemmotellut 6,2 miljoonaa Instagram-seuraajaansa bikinikuvien tulvalla, joka todistaa minkä vuoksi naisella riittää muotialalla paljon kysyntää.

Nyt tanskalaiskaunotar on muistellut Balin lomaansa julkaisemalla sieltä seuraajiensa iloksi lomakuvia. Otokset saavat kaipaamaan aurinkolomaa näin koronakriisin aikaan, mutta samalla ne esittelevät Josephinen niukan loma-asun. Hänen pakaransa nimittäin paljastuvat biksujen hyvin niukoissa alaosissa.

Josephine Skriver voitti taannoin Sports Illustrated -lehden kilpailun ja hänet nimettiin vuoden tulokkaaksi julkaisun toimesta. 27-vuotias alusvaatemalli onkin toistuvasti todistanut olevansa tittelin arvoinen. Skriverillä on sporttinen mallivartalo, jota hän esittelee sosiaalisessa mediassa hyvin itsevarmasti.