Kim Kardashianin ero taltioidaan – fanit pääsevät näkemään avioeron realitysarjassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi viime kuukausien puhutuimmista viihdeuutisista on ollut Kanye Westin ja Kim Kardashianin ero. Erosta on huhuttu mediassa jo pitkään, mutta nyt se on edennyt viralliseen vaiheeseen. Kim Kardashianin on kerrottu hakeneen avioeroa Kanye Westistä Los Angelesin korkeimmasta oikeudesta.

Kardashianit ovat paljastaneet kaikki elämänsä yksityiskohdat omassa realitysarjassaan. Televisiossa on nähty lasten syntymät, häät ja jopa se kun Kim Kardashian joutui aseellisen ryöstön uhriksi Pariisissa. Tuoreiden tietojen mukaan myös tähden paljon puhuttanut avioero Kanye Westistä on taltioitu ohjelmaan.

Daily Mail -sivuston saamien tietojen mukaan Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioeroprosessia on kuvattu ja se tullaan näkemään osittain Kardashianit-sarjan uudella ja samalla viimeisellä tuotantokaudella. Osittain eroa tullaan käsittelemään myös uudella Hulu-kanavalle tulevalla ohjelmalla, josta ei ole vielä muuten annettu mitään muuta lisätietoa.