Kylie Jenner esitteli uuden koiranpentunsa: ”Minun poikani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkamiljonääri Kylie Jenner on hyvin eläinrakas ihminen. Hänellä on ollut lemmikkinään niin koiria, maatilaneläimiä kuin minipossujakin. Nyt nuori tähti esitteli sosiaalisessa mediassa seuraajilleen uuden perheenjäsenensä Kevinin.

Kylie Jenner esitteli hänen Instagram-kanavallaan uuden koiranpentunsa, jolle hän on antanut nimeksi Kevin. Pieni koiranpentu näyttää vieneen heti 23-vuotiaan Kylie Jennerin sydämen, ja niin se teki myös tähden seuraajille, joilta alkoi satamaan ihastelevia kommentteja ja yli neljä miljoonaa tykkäystä koiran kuville.

Kevin valtasi heti myös Kylie Jennerin Instagram-tarinat. Jenner julkaisi useamman lyhyen videopätkän, joissa koira toimi päätähtenä. ”Minun poikani”, nuori nainen oli kirjoittanut suloiseen videoon, jossa koira istui hänen sylissään.