Romee Strijd palasi töihin ja kuntosalille – äitiysloma loppui lyhyeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Kesän aikana tähti jäi kuitenkin mallin töistä tauolle tultuaan raskaaksi. Joulukuussa nainen synnytti terveen tytön, joka sai nimekseen Mint van Leeuwen.

Romee Strijd sai miehensä Laurens van Leeuwenin kanssa Mint-tyttären 2. joulukuuta. Strijd julkaisi nyt omalle YouTube-kanavalleen videon, jossa hän esittelee arkeaan noin kolmen kuukauden ikäisen pienokaisen kanssa. 25-vuotias Romee Strijd kertoi kävelevänsä yli 10.000 askelta päivittäin, koska tytär nukkuu parhaiten liikkuvissa vaunuissa.

Nyt kun naisen kolmen kuukauden äitiysloma on ohi, Romee Strijd on palannut osittain töihin. Malli on alkanut myös treenaamaan jälleen henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa kanssa. Terveellisen ruokavalion pariin palaaminen on myös ollut naiselle haaste, koska hänen on tehnyt mieli pelkästään herkkuja synnytyksen jälkeen.