Travis Barker perusti hyvinvointibrändin – kannabistuotteiden menekki kasvussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barker nousi taannoin otsikoihin alettuaan seurustelemaan Kourtney Kardashianin kanssa. Nyt muusikkotähti on paljastanut tehneensä uudenlaisen aluevaltauksen. Hän on aloittanut oman kannabistuotteisiin keskittyvän wellness-brändin.

Travis Barker mainosti Instagramissa uutta Barker Wellness Co. -yritystään. Sen tuotteet sisältävät hampun kannabidioli, eli CBD-yhdistettä, joka ei ole päihdyttävää. Kannabiksen päihdyttävää THC-yhdistettä ne eivät siis sisällä, ja lisäksi tuotteita kuvaillaan vegaanisiksi ja eettisesti valmistetuiksi.

Barker on Page Six -sivuston mukaan aikaisemmin kertonut kannabidiolin auttaneen häntä pysyttelemään erossa päihteissä terveysongelmien parissa ja lieventäneen kolmoishermosäryn kipua. Myös muusikon uudella tyttöystävällä, Kourtney Kardashianilla on oma wellness-brändinsä. Kourtneyn Poosh-yritys ei ole tosin ainakaan toistaiseksi tuottanut CBD:tä sisältäviä tuotteita.