Tristan Thompson ylistää Khloe Kardashiania somessa: ”Minun kuningattareni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian suhde Tristan Thompsonin kanssa ei ole ollut helppo. Nainen erosi lapsensa isästä jo kun hän odotti heidän yhteistä True-tytärtä. Miehestä kiersi sosiaalisessa mediassa video, jossa hänet nähtiin pettämässä Khloe Kardashiania.

Pariskunnan erosta ehti kulumaan kaksi vuotta ennen kuin Kardashian viimein antoi anteeksi Thompsonille miehen pettämisen. Nyt pariskunnan ystävyys on lämmennyt jälleen parisuhteeksi, jota kumpikaan osapuoli ei enää yritä peitellä sosiaalisessa mediassa.

Khloe Kardashian julkaisi juuri itsestään upean kuvan, jossa hänet nähdään pukeutuneena päästä varpaisiin Good American -merkkisissä vaatteissa. Tähti näyttää kuvassa tyrmäävän upealta, minkä myös Tristan Thompson huomasi heti. ”Minun kuningattareni”, Thompson kirjoitti kuvaan ja lisäsi tekstin perään vielä kruunun kuvan ja sydän-emojin.