Mikä vartalo! Jessica ”Ihmis-Ken” Alves on nykyisin 95 kiloa täynnä kauneutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sukupuoltaan vaihtanut Jessica Alves on kehunut, että naisena oleminen on hänen elämänsä paras päätös. Hän rakastaa naisellista vartaloa ja tulee rakastamaan sitä entisetään, kun pääsee aloittamaan uuden seksuaalisen elämän äsken korjatun sukupuolielimensä kera.

Nainen kertoo aloittaneensa sukupuolenkorjausprojektinsa syksyllä 2019. Hän oli jo aiemmin pukeutunut salaa naisten vaatteisiin, mutta kärsi jatkuvasti olevansa väärän sukupuolinen. Kaikki muuttui, kun hän alkoi keskustella asiasta psykologin kanssa.

Hän on saavuttanut uuden sukupuolen avulla lisää itsevarmuutta ja tasapainoa elämään. Samalla on tullut muutama onnellisuuskilo, sillä Jessica Alves oli kertomansa mukaan 70-kiloinen aloittaessaan projektin. Nyt hän painaa 95 kiloa ja on omien sanojensa mukaan täynnä kauneutta.