Tiger Woods rajussa auto-onnettomuudessa – vakavasti loukkaantuneena sairaalaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Golftähti Tiger Woods joutui tiistaina vakavaan auto-onnettomuuteen, jossa auto suistui tieltä pois ja kieri katon kautta rinnettä alas. Woods jouduttiin irrottamaan autosta voimapihtien avulla ajoneuvon mentyä niin pahasti kasaan. Tähti oli kiidätetty nopeasti sairaalaan loukkaannuttuaan kolarissa vakavasti.

Tiger Woodsin tiimi tiedotti sosiaalisessa mediassa, että mies on nyt läpikäynyt leikkauksen ja on herännyt pitkän operaation jälkeen. Tiedotteen mukaan miehen oikeaan jalkaan tuli paljon murtumia, minkä vuoksi Woodsin sääreen oli jouduttu asentamaan tukilevy ja ruuveja.

People-sivuston mukaan Tiger Woods oli ajanut maantiellä kovalla nopeudella ennen kuin hän oli suistunut ajoradalta pois. Jokin oli ilmeisesti häirinnyt miehen keskittymistä, koska tiellä ei ollut näkynyt lainkaan jarrutusjälkiä.