Video: Tällainen on maailman suurin lumilabyrintti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Manitobassa on mahdollisuus virittäytyä Hohto-kauhuelokuvan tunnelmiin turvallisissa merkeissä. Manitoban St. Adolpheen on avattu maailman suurimmaksi kuvattu lumilabyrintti.

A Maze in Cornin lumilabyrintti rikkoi kokonsa ansiosta ennätyksen jo vuonna 2019. Tänä vuonna rakennettu sokkelo on kuitenkin silloista versiota vielä lähes kaksi kertaa suurempi. Sen kerrotaan olevan yhteensä jopa 22 000 neliömetrin kokoinen.

Lumilabyrintin edellisvuosia suurempi koko on koronapandemian ansiota, sillä sen käytävistä täytyi tehdä laajempia turvavälien säilyttämisen mahdollistamiseksi. Labyrinttiä ratkovien seurueiden ihmismäärä on rajattu viiteen, ja heidän kaikkien täytyy pitää sokkelossa makseja. Lumirakennelma on CTV News -uutissivuston mukaan auki maaliskuuhun saakka säistä riippuen.