Disneyn suoratoistopalvelun Star aloitti Suomessa – suunnattu aikuisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen taannoin laajentuneen Disney+ -suoratoistopalvelun Star-sisältöbrändi on aloittanut toiminnan Suomessa. Osana Disney+ -palvelua aloittava Star liittyy viiden muun sisältöbrändin joukkoon. Star-osiosta löytyy jatkossa tuhansia tunteja televisiosarjoja ja elokuvia Disneyn eri studioilta. Jatkossa sisältöä tullaan vielä lisäämään.

Disneyn mukaan Star sisältää jatkuvasti kasvavan valikoiman televisiosarjoja, elokuvia ja Originals-tuotantoja. Nyt katsottavissa on 300 nimikettä mukaan lukien 220 elokuvaa ja neljä Star Originals -tuotantoa yksinoikeudella. Uusia nimikkeitä luvataan lisätä palveluun joka kuukausi.

Mukana Starissa ovat muun muassa Moderni perhe, Greyn anatomia, Buffy vampyyrintappaja, Bones, Täydelliset naiset, Ugly Betty, X Files, 24 Legacy, Borat, Conan Barbaari, Die Hard, Sekaisin Marista ja Deadpool 2.