Katie Price vammautui loppuelämäkseen – ei toivu onnettomuudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen povipommi Katie Price joutui kiipeilyonnettomuuteen viime vuonna Turkin lomalla. Naisen molemmat nilkat murtuivat ja hän on joutunut olemaan sen jälkeen pyörätuolissa. Jalkoja operoitiin leikkaussalissa kahdeksan tuntia onnettomuuden jälkeen.

Nyt nainen on kertonut kuulumisiaan. Hän aiemmin hehkutti, että otti ensimmäiset askeleet ennätysnopeasti leikkauksen jälkeen. Tämä ei olisi kannattanut, sillä nyt jalat ovat vammautuneet pysyvästi. Hän ei voi käyttää enää koskaan korkokenkiä tai kävellä 20 minuuttia kauempaa. Kivut ovat valtavat, mutta herkäst addiktoituvana hän ei suostu syömään vahvoja lääkkeitä, The Sun uutisoi.

Katie Price on viiden lapsen äiti. Hän oli lähtenyt lemmenlomalle yhdessä poikaystävänsä Carl Woodsin kanssa, kun hän putosi kiipeilyseinältä kohtalokkain seurauksin. Glamourmalli harkitsee oikeustoimia hotellia vastaan. Jalat saatetaan leikata uudestaan.