Lampaan hurja muodonmuutos – eläimeltä kerittiin 35 kiloa villaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Baarack-niminen australaialaislammas on kokenut muodonmuutoksen, jollaiseen ei pystyttäisi edes monissa niihin erikoistuneissa realitysarjoissa. Karanneen ja sittemmin löydetyn eläimen ulkonäkö muuttui dramaattisesti keritsemisen jälkeen.

Baarack läydettiin harhailemasta Australian Victoriassa sijaitsevasta metsästä. Lampaan löytänyt henkilö otti yhteyttä pelastettuihin eläimiin erikoistuneeseen Edgar’s Mission Farm Sanctuary -maatilaan. Siellä työskentelevän Kyle Behrendin mukaan oli selvää, että Baarack oli karannut kotieläin, jonka villaa ei oltu keritty aikoihin.

Lampaat tulisi keriä ainakin kerran vuodessa, ja Baarackin ylle oli kertynyt jopa 35 kilon edestä takkuuntunutta villaa. Edgar’s Mission Farmin työntekijät auttoivat lopulta lammasparkaa pääsemään eroon valtavat mittasuhteet saaneesta villakerroksestaan. Melkoisen muodonmuutoksen kokenut lammas asuu nyt Reuters-uutistoimiston mukaan muiden pelastettujen lajitovereidensa kanssa maatilan suojissa.