Ellie Goulding ei halua kotiäidiksi – aikoo palata nopeasti töihin synnytyksen jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ellie Goulding paljasti kaikkien yllätykseksi Voguen haastattelussa odottavansa esikoistaan aviomiehensä Caspar Joplingin kanssa. 34-vuotias tähti on jo kahdeksannella kuulla raskaana, ja korona-aikaan vauvan odottaminen on tuntunut hänestä yksinäiseltä kokemukselta.

Ellie Goulding halusi viimein kertoa raskaudestaan, koska hän haluaa palata mahdollisimman nopeasti synnytyksen jälkeen takaisin töihin. Daily Mail -sivuston mukaan tähdellä on suuria suunnitelmia tulevan vuoden varalle, minkä vuoksi hän ei voi vetäytyä julkisuudesta ja ryhtyä kotiäidiksi.

Ellie Gouldingin yritys teki naisen musiikilla viime vuonna liikevaihtoa noin 4,7 miljoonaa euroa, josta 2,3 miljoonaa euroa oli voittoa. Tähdellä olisi varaa pitää enemmänkin lomaa töistään lapsen syntymän jälkeen, mutta Goulding odottaa jo innoissaan sitä, että hän pääsee aloittamaan suunnittelemiaan projekteja.