Hailey ja Justin Bieber elävät terveellisesti – paastoavat yhdessä

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hailey Bieber on viettänyt monien muiden tavoin suurimman osan koronavuodesta kotonaan aviomiehensä Justin Bieberin kanssa. Kotona oleminen on saanut naisen kiinnittämään huomiota entistä enemmän omaan terveyteensä ja ihonhoitoon, koska meikkaamiselle ei ole ollut mitään tarvetta.

Kotona ollessaan nainen on halunnut antaa ihonsa hengittää kaikista meikkituotteista, joiden sijaan tähti on keskittynyt lähinnä ihon hoitamiseen niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. 24-vuotias kaunotar on kertonut People-sivuston haastattelussa, että hän ja Justin tekevät yhdessä myös erilaisia paastoja. Monesti he ryhtyvät esimerkiksi maksaa puhdistavalle paastolle samaan aikaan.

Maksaa puhdistavassa paastossa Hailey ja Justin juovat lähinnä paljon vettä, mehuja, teetä ja keittoja. Tähti on kokenut paastot hyviksi itselleen vaikka ne ovatkin saaneet paljon myös kritiikkiä. Maksaa puhdistavat mehupaastot ovat suosittuja, vaikka monien terveysalan ammattilaisten mielestä ne ovat turhia. Maksa puhdistaa itse itseään, minkä vuoksi sitä ei voi eikä tarvitse monien mukaan puhdistaa paastojen avulla.