Jalkapallotähden huima peliliike hämmästyttää – pallo maaliin näyttävällä saksipotkulla

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tottenhan Hotspuria edustava ja Englannin jalkapallomaajoukkueessakin pelaava Dele Alli on herättänyt hämmästystä tuoreella peliliikkeellään. Hän teki tuoreessa ottelussa maalin miltei painovoimaa uhmaavalla tavalla.

Tottenham Hotspuri pelasi keskiviikkona Itävallan Wolfsberger AC -joukkuetta vastaan Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Dele Alli teki näyttävän avausmaalin jo ottelun 10. minuutin aikana. Hän potkaisi pallon takanaan olleeseen Wolfsberger AC:n maaliin näyttävällä saksipotkulla.

Alli loisti ottelussa myös myöhemmin, sillä hän syötti kaksi maalia myös toisella puoliajalla. Ottelu päättyi lopulta Tottenhamin voittoon lukemin 4-0. Videot Allin saksipotkusta levisivät ottelun myötä nopeasti viraalina sosiaalisessa mediassa.