Kendall Jenner kuvasi vartalonsa peilissä – jäätävä kuva ei ole photoshopattu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja mallin uran menestyksekkäästi aloittanut Kendall Jenner oli taannoin pienen kohun keskiössä. Häntä syytettiin oman vartalonsa muokkaamisesta kuvassa, joka oli otettu Skims-alusvaatekuvausten kulisseissa. Kendall Jennerin vartalon mittasuhteita pidettiin mahdottomina ja epäluonnollisina, minkä lisäksi iho oli liiallisuuksiin saakka siloteltu.

Nyt Kendall Jenner päätti esitellä Instagram-seuraajilleen miltä hänen vartalonsa näyttää hänen vaatehuoneensa peilin kautta kuvattuna. Tähdellä on kuvassa yllään kukalliset alusvaatteet kun hän poseeraa kameralle lattialla maton päällä istuen. Jennerin pitkä ja hoikka vartalo pääsee oikeuksiinsa myös kuvassa, jossa häntä ei ole ammattimaisesti valaistu.

Kendall Jenner lanseerasi tässä kuussa myös oman väkevän alkoholijuoman, 818-tequilan. 25-vuotias nainen sai tästäkin kokeilustaan paljon kritiikkiä osakseen kun hänen Meksikon kulttuurin tietämystä ja tuntemusta pidettiin monien mielestä liian vähäisenä oman tequilan luomiseen.

Kendall Jenner, Instagram