Konkurssin tehnyt Katie Price myy yksityisviestejään – lähtöhinta 280 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli ja miljoonien arvoinen julkkis Katie Price teki taannoin henkilökohtaisen konkurssin. Nyt nainen on turvautunut epätoivoisiin keinoihin taloutta tasapainottaakseen. Hän on muun muassa myynyt vanhoja hiuslisäkkeitään ja nyt kaupan ovat naisen kirjoittamat yksityisviestit.

Maksullinen viestittely on nykyaikaa. Katie Price käyttää nyt tilannetta hyödyksi ja myy henkilökohtaisesti kirjoittamiaan viestejä tilauksesta. Yksi yksityisviesti maksaa 250 puntaa, eli lähes 280 euroa, The Sun uutisoi.

– Jos haluat minulta yksityisviestin, syntymäpäiväviestin tai vaikka avioparin onnitteluviestin tai että, toivotan hyvää pääsiäistä tai ystävänpäivää, eli minkä tahansa viestin toista ihmistä piristämään, niin tämä on se paikka, missä voit siitä ilmoittaa, Price markkinoi Thrillz-sivustolla.