Kourtney Kardashian pääsi Skims-kuvauksiin – näyttää meikattuna pikkusiskoltaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian julkaisi taannoin uuden näyttävän alusvaatemalliston Skims-merkkinsä alla. Alusvaatekampanjan mainoskasvoina toimivat Kimin lisäksi pikkusiskot Kylie ja Kendall Jenner. Tällöin isosisko Kourtney Kardashian näpäytti siskojaan julkaisemalla itsestään alusvaatekuvan, jonka hän otti koska ei päässyt siskojensa kanssa kuviin.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Kourtney Kardashian on pääsemässä Skims-alusvaatteiden mainoskasvoksi myös. Tähti julkaisi omalla Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään miten häntä meikataan kuvausvalmiiksi kauneustiimin avulla.

Peilin kautta otetussa kuvassa nähdään kiinnitettynä paperi, josta selviää, että kyseessä todella on Skims-kuvaukset. Kourtney Kardashian näyttää meikissä ja pitkissä hiuslisäkkeissään lähes Kim Kardashianilta kun hän poseeraa vielä läheltä napatussa selfie-kuvassa, jossa hän esittelee värikästä meikkiään.