Mike Tyson aloitti boikotin Hulu-kanavaa vastaan – tekivät hänestä luvatta televisiosarjan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ammattiuransa lopettaneen raskaansarjan nyrkkeilijä Mike Tysonin elämästä ei puutu erikoisiakaan käänteitä, minkä vuoksi se onkin innoittanut tuotantoyhtiötä tekemään hänen elämäänsä perustuvan kahdeksanjaksoisen televisiosarjan nimeltä Iron Mike.

Hulu-kanava tiedotti 24. helmikuuta, että he tulevat tekemään Mike Tysonin elämästä kertovan kahdeksan osaa sisältävän Iron Mike -nimisen sarjan. Mike Tyson raivostui tämän tiedotteen nähtyään, koska hän ei ole antanut sarjan tekemiseen lupaa. Mike Tysonin mukaan kanava yrittää rahastaa hänen tarinallaan, johon vain miehellä itsellään pitäisi olla oikeudet.

Mike Tyson rohkaisee fanejaan tulemaan mukaan boikotoimaan Hulu-kanavaa. Tysonin mukaan kanava yrittää varastaa hänen tarinansa. Tyson paljasti samalla, että hänen elämästään kertova sarja on jo hänen luvallaan tekeillä, minkä vuoksi on törkeää, että kanava yrittää varastaa hänen elämäkertansa ja päästä julkaisemaan siitä kertovan sarjan ensimmäisenä.