Scott Disickin puheet Kourtney Kardashianista hämmentävät: ”Menemme lopulta naimisiin ja olemme onnellisia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähdet Scott Disick ja Kourtney Kardashian olivat aikoinaan yhdeksän vuotta yhdessä. Heillä on kolme yhteistä lasta 11-vuotias Mason, kahdeksanvuotias Penelope ja kuusivuotias Reign. Pariskunta erosi vuonna 2015, mutta he ovat viettäneeet tiiviisti yhteyttä perheenä.

Molemmilla osapuolilla on ollut eron jälkeen uusia seurustelusuhteita. Nyt Scott Disick on myöntänyt, että on lastensa äidistä edelleen mustasukkainen, vaikka haluaakin hänen olevan onnellinen. Hän myöntää tuoreessa Kardashianit-jaksossa rakastavansa edelleen Kourtneyta.

– Mitä tahansa Kourt tekee, tuen häntä iäti. Rakastan sinua ja olen valmis menemään kanssasi naimisiin, tässä ja nyt. Kourtney tietää, että menemme lopulta naimisiin ja olemme onnellisia, Scott Disick sanoo kameroiden edessä.

Realitytähti Kourtney Kardashian on alkanut tapailemaan Blink-182 -yhtyeestä tunnettua rumpalia Travis Barkeria. Scott Disick tapailee tällä hetkellä 19-vuotiasta mallikaunotarta Amelia Gray Hamlinia, joka on näyttelijäpariskunnan Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tytär.